Jan Martijn Broekhof

Jan Martijn Broekhof | Algemeen Directeur | Guardian 360

Vanaf het moment dat ik als scholier met mijn ouders onderhandelde over het aanvragen van een Internetverbinding thuis, is Internet een rode draad in mijn carrière. Vanaf eind jaren 90 ben ik betrokken bij Internet- en IT-ondernemingen. Ik heb diverse websites en Internetapplicaties ontwikkeld, als programmeur, maar ook als projectmanager. Ik heb een aantal Internetconcepten naar de volgende levensfase gebracht, door niet alleen de techniek naar een volwassen niveau te brengen, maar ook de rest van de organisatie.

Ik krijg energie van het omzetten van strategische doelstellingen naar tactische en operationele invulling. Om deze doelstellingen te behalen focus ik op de inzet van IT en Internet in het bijzonder. Ik volg de laatste trends op IT gebied en hou mijn ogen open voor ontwrichtende technologische ontwikkelingen.