Leo Van Schie

Leo van Schie | Partner Navigator | SaaS4Channel

Effectieve zakelijke samenwerking heeft gedurende mijn gehele carrière geïnspireerd. Ik heb met en aan strategische samenwerking, marketing- en verkoop kanalen en communities gewerkt waarvan veel binnen de ICT markt.
Ik ben 55, woon in Rhoon (onder de rook van Rotterdam) en ben getrouwd en heb een dochter. Mijn passie is luchtvaart. Begonnen als vliegtuigbouwer in Delft echter al snel overgestapt naar de ICT. De passie ging echter nooit weg en hou ervan om het luchtruim te kiezen.
Met boardlevel ervaring bij zowel ICT dienstverleners, distributeurs, telco’s als vendoren, heb ik veel ervaring opgedaan die ik graag deel.
In 2004 ben ik gestart als ondernemer. Met Partner Performance hebben we voor veel bedrijven de go-to-market strategie ontwikkeld of geoptimaliseerd. In 2008 hebben we SaaS4Channel opgericht op bedrijven die willen groeien met cloud business modellen te helpen door het met peers in contact te brengen.
In 2020 zijn de activiteiten van Partner Performance over gegaan in Partner Navigator. Met de kennis en ervaring van mijn partner Ruud Alaerds bieden we nu een database met alle 65000 ICT bedrijven in Nederland en diensten die daar gebruik van maken als markt analyse, lead generatie en strategisch advies.