Marga Reuver

Marga Reuver | Director EGP | Managing Director eV-ict

Marga Reuver is directeur van EGP, Dutch Private Cloud Solutions, verantwoordelijk voor marketing en sales. Zij richt zich primair op het vergroten van de naamsbekendheid en het commercieel verder uitbouwen van EGP bv.

EGP bestaat sinds juni 2008. Als één van de eerste Infrastructure as a Service (IaaS) bedrijven in Nederland heeft EGP de ICT-infrastructuur en het succes van business partners met stip op 1 gezet. Met deze focus en bewuste keuze om de dienstverlening exclusief via het ICT kanaal aan te bieden, kunnen Managed Service Providers (MSP’s) en softwarebedrijven (ISV’s) daadwerkelijk het verschil maken bij eindgebruikers.

Reuver beschikt over ruime ervaring in de ICT wereld, is tevens Managing Director van eV-ict BV, een  ICT kosten analyse infrastructuur dat inzicht geeft in kosten en gebruik van bedrijven en organisaties. Daarvoor is ze werkzaam geweest in diverse sales-  marketing- en management functies bij Digital Equipment, Competa IT, Symantec, Triple P en LeftHand Networks.