Over ons

SaaS4Channel is een initiatief van Leo van Schie, Ruud Ramakers en Bert van Meel. De opkomst van SaaS en Cloud werd door ons rond 2008 gezien als een disruptie binnen de IT wereld. Een disruptie, waarbij het gehele ICT ecosysteem op zijn kop is komen te staan. In deze transformatie zijn nieuwe bedrijven toonaangevend geworden, oude gevestigde namen irrelevant en heeft een deel de transitie succesvol kunnen doorstaan. Ons doel is kennis te delen over de kansen, bedreigingen en vooral om de leerpunten van peers te delen om je te helpen jouw eigen bedrijf succesvol door de transitie te leiden.

Samen met het andere ICT ondernemers wordt kennis vergaard en gedeeld binnen de SaaS4Channel community om met elkaar succesvol business te kunnen creëren. Je vindt je peers in onze LinkedIN groep. Impressies van eerdere activiteiten vindt je ook op ons YouTube kanaal.

Door de jaren heen heeft SaaS4Channel impact gehad in de positie in de markt. Thierry Trampe heeft zich aangesloten om gezamenlijk in de toekomst de nieuwe ontwikkelingen en nieuwe kennis events vorm te geven.